Plusser på med nytt navn

Si-Reiser skifter navn til Plussreiser etter fusjons- og oppkjøpsprosess.

– Tre kristne reiseselskaper har blitt ett, og ved skifte av navn får vi ivaretatt alle. Da Sunnmøre Indremisjon var eneeier, var Si-Reiser et naturlig navn. Navnet var knyttet til én eier. Så har organisasjonsstrukturen endret seg. Flere eiere er kommet til.  Vi valgte å bytte navn, for det var bedre for alle parter, sier daglig leder Aud Kindervåg Halsne i Si-Reiser til sambåndet.no.

Fusjon og oppkjøp
I 2015 fusjonerte Si-Reiser med Ravinala, og i år kjøpte selskapet opp Sabra Fokusreiser. Plussreiser blir landets største arrangør av kristne feriereiser. Selskapet eies av flere av organisasjonene i misjons-Norge.

– Hvorfor navnet Plussreiser?

– Vi synes at det dekker det positive som vi ønsker å stå for, at våre reiser er mer enn ferie. På våre gruppereiser blir folk godt ivaretatt av våre reiseledere. Hos oss kan man velge gruppeturer med forkynnere. Vi ønsker å gi det ekstra som gir folk lyst til å reise med oss.

Endrer ikke merkevaren
Kindervåg Halsne ønsker samtidig å fremholde at navneskiftet ikke betyr endring i merkevaren.

– Merkevaren vi er kjent for, vil fortsatt være der, forsikrer hun og utdyper:

– De gode turene og konseptene kundene har satt pris på fra «sitt» reiseselskap, enten det er Sabra Fokusreiser, Ravinala eller Si-Reiser, vil de fortsatt kjenne igjen. Men vi får enda større bredde. Det vil også komme nyheter. Folk vil også finne nye reisemål, nye konsept og flere nye reiseledere i tillegg til dem vi tidligere har hatt.

Positivt ladet
– Hva mener dere at navnet kommuniserer?

– Det kommuniserer noe som er positivt ladet, og det gjelder både vår service og vårt innhold. Navnet får også frem at vi nå har en annen bredde og mulighet til å nå bredden i misjonsfolket, svarer Kindervåg Halsne.

Gradvis omprofilering
Omprofileringen av de tre avdelingene av Si-Reiser vil skje gradvis frem mot årsskiftet.

– Gradvis får vi felles hjemmeside og bestillingsside, forteller Kindervåg Halsne.

I løpet av høsten vil reiseportalen plussreiser.no aktiveres. Kundene kan fortsatt benytte de kjente nettadressene og blir så videreført til den nye portalen hvor de vil finne alle turene og samlet kontaktinformasjon for selskapet. Man vil også kunne melde seg på elektronisk og betale direkte på nettsiden.

Fortsatt vil selskapets hovedkontor ligge i Ålesund, med avdelinger i Kristiansand, Bergen og Stavanger. I tillegg vil Plussreiser også være representert i Moss og Ulsteinvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.